door | 13 november 2019 | T-Box.online

HIJ5 uit Nieuwleusen is een consultancy organisatie met specialisten die adviseren op het gebied van installatietechniek, bouw en energie. Een klein bedrijf met grote klanten. Soms lopen de disciplines door elkaar heen. Dat maakt de bedrijfsvoering ingewikkeld en onoverzichtelijk. “Exact Online kon ons niet helpen toen we gingen splitsen in drie bedrijfstakken”, vertelt Milka de Boer, management assistente van de organisatie. “Exact verwees ons naar softwarebedrijf Acconet en die kon ons wel de gewenste koppelingen leveren.”

Eén administratie voor verschillende projecten

“Wij voeren een scala aan advieswerken uit voor bijvoorbeeld het hoofdkantoor, de distributiegebouwen en de sorteercentra van PostNL. De verbouw van rijksmonument ‘La grande Suisse’ in Maastricht tot crematorium is ook een mooi voorbeeld van onze uiteenlopende expertises. We hebben er een projectfilmpje over gemaakt.

We willen van elkaar zien waar we mee bezig zijn”, vertelt Milka verder over hun zoektocht naar een oplossing. Wie voert wat uit, hoeveel uur en hoe zorgen we voor een heldere, eenduidige facturering? Het moest een overzichtelijke eenheid vormen. Als we een klantenkaart openen willen we meteen zien welke projecten er lopen. Gelukkig kon Acconet ons hierbij helpen met een eigen ontwikkeld product; T-Box.”

T-Box Intercompany Projects

“Door deze koppeling van T-Box met Exact Online hebben we nu één projectadministratie. De implementatie in maart heeft wel wat voeten in de aarde gehad. Onze vraag was helder, maar de details en de uitwerking waren soms lastig. We moesten allemaal dezelfde taal en werkwijze hanteren. Verschillende data moesten worden omgezet. Daarna volgde een periode van uitproberen en verdere afstemming. Ik kan nu zeggen dat het allemaal gestroomlijnd loopt. We hebben bereikt wat we wilden”.  

Meer informatie over T-Box

T-Box maakt het mogelijk om aanvullende gegevens te integreren met Exact Online of een andere bedrijfsadministratie. T-Box kan ook verschillende systemen van samenwerkende bedrijven met elkaar laten communiceren. In het App Center van Exact en op de site van T-Box staan verschillende oplossingen die Acconet met T-Box kan bieden.

Exact verwees ons naar softwarebedrijf Acconet en die kon ons wel de gewenste koppelingen leveren
Milka de Boer

management assistente, HIJ5

Gerelateerde Verhalen

Pin It on Pinterest

Share This