door | 9 april 2019 | T-Box.online

De ASC Group uit Etten-Leur is een producent en leverancier van professionele ladders, trappen, werkliften en steigers. Ze verkopen kwaliteitsmateriaal via een wereldwijd dealernetwerk. Ook beschikt men over een eigen expeditieafdeling met vrachtwagens en busjes. Marlies van Rijsbergen is financieel manager bij dit bedrijf. “We fabriceren zelf allerlei klim- en steigermateriaal en we hebben artikelen op voorraad”, vertelt Marlies. “Met al onze verschillende bedrijfsactiviteiten was het lastig om overzicht te houden.”

Excel, briefjes en data integratie

“We hebben veel bedrijfsprocessen lopen die we allemaal organiseren en registreren”, legt Marlies verder uit.  “Dat gebeurde voorheen ook met briefjes en Excel-bestanden. Die gebruikten we naast Exact Online, omdat hiervoor geen invoer mogelijk was. We zochten naar een oplossing om de tijdrovende en minder betrouwbare handmatige invoer te vervangen door een ander systeem. Die vonden we bij T-Box van Acconet. Hiermee kunnen we een koppeling tot stand brengen tussen al onze belangrijke gegevens.”

T-Box Intercompany Logistics

“Als er nu een bestelling binnenkomt bij de ASC Group koppelt T-Box deze met onze materiaalleverancier. Hierdoor wordt er in ons systeem gelijk een verkooporder geplaatst. Het werkt als een trein. Als T-Box om 15.00 uur gaat draaien, worden alle bestellingen automatisch verwerkt in onze administratie. We zijn nu bezig om ook alle leveringen te digitaliseren. Elke chauffeur krijgt een tablet of telefoon. Via een app ziet deze wanneer hij staat ingepland en wat de bezorgroute wordt. De klant kan bij levering digitaal voor ontvangst tekenen. Wij sturen vervolgens direct een bezorgbevestiging met een bijpassende factuur.  Pakbonnen, afleveringsbonnen, bevestigingsberichten en rekeningen worden in de toekomst allemaal gedigitaliseerd.”

Meer informatie

T-Box maakt het mogelijk om aanvullende gegevens te integreren met een bedrijfsadministratie. Het product kan ook verschillende systemen van samenwerkende bedrijven met elkaar laten communiceren. In het App Center van Exact en op deze site staan verschillende oplossingen die Acconet met T-Box kan bieden.

We zochten naar een oplossing om de tijdrovende en minder betrouwbare handmatige invoer te vervangen door een geautomatiseerd systeem. Die vonden we bij T-Box van Acconet.
Marlies van Rijsbergen

Financieel manager, ASC Group

Gerelateerde Verhalen

Pin It on Pinterest

Share This